Har du mjäll eller torr hårbotten såhär på vinterhalvåret?

Har du precis som jag själv och så många andra vid den här tiden på året, när det är en aning kallare, torrare hud och då även torrare hårbotten & mjäll?

Då ska jag tipsa dig vad jag rekommenderar för produkter för att göra att detta försvinner:


- Se till så att du inte tvättar håret för ofta, det torkar nämligen ut både hårbotten & håret. Var tredje dag rekommenderas.

- Använd schampoo som är för torr hårbotten, jag rekommenderar: REVLON's Dandruf Schampoo 174 :- 250 ml. & för er killar rekommenderar jag AMERICAN CREW Anti Dandruf Schampoo, 250 ml för 145 :-  Låt det gärna sitta i ca 2 minuter när du väl fått upp ett skum. Bra att veta är att många mjällschampoo'n eller schampoo för hårbotten, sällan skummar så mycket, även efter andra eller tredje tvätten, så se till att ditt hår är riktigt genomblött.

   

- För att nu inte ditt hår ska bli alldeles utan vård ( eftersom mjällschampoo osv är till mest för hårbotten ), så se nu till att du använder ett vårdande balsam som du gärna kan ta på hela längden. Jag rekommenderar varmt REVLON's Hydra rescue Balm, 850 ml för 349 :- eller mindre förpackning; 150 ml för 174 :- Ditt hår blir så underbart lent av det och det blir jättelätt att reda ut håret efter användning av detta.- Använd lite mindre dos av hårspray och använd hellre vårdande cremer en sånhär kall årstid.
Jag rekommenderar: REVLON STYLE MASTERS RESET CONTROL. 179 :- En creme som du tar i håret när det är fuktigt & sköljer ej ut, för att håret ska bli lent, skyddas från värmen i värmeverktyg & lätt att reda ut.
Så, nu har ni lite tips som kanske gör det lättare för er. Alla produkter jag har rekommenderat finns hos oss på CHIC i Kalmar. Ni är varmt välkomna in för frågor m.m.

Fler produkter som jag även rekommenderar är:

OROFLUIDO & REVLON's Hydra rescue treatment.  279 :- resp. 199 :-


 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0