Nya Produkter - STYLE MASTERS!

Var ett tag sen jag bloggade nu igen, men nu är allt, eller det mesta klart med min & min sambos lägenhet i alla fall. Så nu ska jag väl kunna ägna lite tid till bloggen tycker jag :)

I måndags fick jag in en stor leverans på nya produkter som jag beställt :D Det är 13 stycken helt nya produkter, skapade av några av världens främsta frisörer, både från japan, danmark mm :) Kommer ni ihåg frisyrvisningen jag & Bellan var på för ca en dryg månad sen? Det var om detta märket :) Så nu är det intaget och jag håller på att lära mig om alla produkter för fullt :) Har redan fastnat för en del av dem :D

Vi ska bara ordna en till stor försäljningshylla till alla våra produkter, så kommer dem upp till försäljning :) Men, ni vet ju hur jag är; jag måste testa dem innan jag har samvete att sälja dem :)

Har redan sålt ett wax i alla fall, som jag avgudar själv :) har två wax som favoriter hittills ( av 4 ), ett matt & ett som är en blandning mellan d'fi's blå & gröna wax :) & ett glans-spray finns med, som är underbart :)
Nya sprayer, tre stycken, ett svagt, ett mellan & ett jättestarkt, ni kan ju gissa vilket jag diggar? ;) Det starka såklart :) & många många fler produkter finns det med :)

Alla produkter säljs för 179 :- & 239 :- ordinarie pris. Inte allt för dyrt för att vara ett så exklusivt & nytt märke tycker jag :) Så min förra favorit-spray är nu ersatt :) Jag var lite orolig där ett tag att ersättaren inte skulle vara lika bra, men jag kan ärligt säga att den är mycket torrare, ni vet sådär så det inte klibbar? :) Och det gillar jag skarpt! :) Så ni mina kunder mfl som liksom jag gillar revlon's hårspray STRONG CONTROL, kommer definitivt gilla STYLE MASTERS nya sprayer :) Har inte lärt mig namnen på alla produkter än bara :)

Idag har jag en del ärenden att uträtta, så därav jobbar jag enbart mellan kl 14.00 - 19.00 ikväll, men vad jag vet finns det tider kvar idag & lite resten av veckan med, så är ni sugna på en ny frisyr eller färgning osv så är ni så varmt välkomna in till oss på CHIC! :D Vårt nya tele-nr är: 0480 - 57080.

Ska ta & gör amig iordning nu, sen pysa iväg och göra endel ärenden. & sen in till salongen och luncha :)

Ha en underbar dag & passa på att ha mysiga hemmakvällar nu när vädret är som det är :)
Jag tände jättemånga ljus här hemma igårkväll och tittade på en hyrfilm "Mannen under trappan" & vilket höst-mys det blev. Gör likadant ni vetja! :)

Kramar.

Kommentarer
Postat av: beatrice

Jag skriver här så jag inte glömmer bort det.

När jag ska färga mig nästa gång (snart!!!) så tror jag att jag vill ha något som på den här bilden.

http://bunnys.se/2010/november/fargning-fore-efter.html

Kolla på efterbilden, tror du att det skulle passa mig?

KÄRLEK till dig gumman <3

2010-11-11 @ 16:14:12
URL: http://beaks.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0