Färgar min egna utväxt på min mörka effekt :)

Vi hade så fullt upp innan stängingen på salongen så varken jag eller Bellan hann färga våra egna hår, och inte heller klippa igenom dem. Jo, min korta sida hann vi snagga lite snabbt :)

& eftersom vi tar kunderna i första hand ( givetvis :) ) så lät vi våra hår vara. Men jag har ju ändå all min färg nerpackad här hemma nu, så jag letade upp dem färgerna vi har till min mörka effekt & blandade till det & satte igång att färga mig själv nu för en stund sen :)

Vad jag kan minnas så har jag aldrig gjort det innan, så detta kan bli spännande :) Jag har nu haft färgen på utväxten i 10 min, & tog färgen ut på hela längden efter dem 10 minutrarna med, så nu ska jag skölja om en stund :) Tog några bilder så kan ni få se :) Jag är osminkad så därav håller jag för ansiktet mitt ;)Utväxtfärgning i 10 min.
Givetvis är det ingen färg som är köpt i en livsmedelsaffär, det är mina goldwell-färger som jag jobbar med på salongen, givetvis :)
& efter 10 min, så applicerade jag färgen ( samma blandning ) ut på längden med för att få en mustigare färg än innan på hela effekten :)

Nu ringde timern så nu har jag suttit sammanlagt 30 min, utan värme så det bör räcka. Nu blir det sköljning, dusch & iordningfix + smink osv osv :P Så får ni se bilder på resultatet sen :)

Ikväll ska älskling & jag se "I rymden finns inga känslor" & sen över till älskling's mormor's konstgalleri på öland inatt :)Kram!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0