Fullt upp :)

Ursäkta för femtioelfte gången att jag är så kass på att uppdatera här emellanåt. Salongen är nu öppnad & vi jobbar på för fullt, hur kul som helst! Känns som en helt ny salong & man blir lika paff över hur fin den verkligen är, jag stormtrivs!
Just nu är jag på salongen större delen av mina dygn, det är lite kvar som ska fixas, som vi gör efter arbetstid & då springer timmarna iväg snabbt och så är klockan plötlsigt tolv på natten. Så att somna om nätterna har jag inga som helst problem med sen, som jag brukar ha :P Men salongen älskar jag, så jag är där gärna så mycket som möjligt :)

Har överraskat Bellan, ägaren av salongen genom att bygga ihop kökstolarna & min lillebror satte ihop köksbordet till vårat fikarum igårkväll :) Hon vet ingenting men ser det snart för jag ska hämta upp henne och så ska vi bege oss in till salongen :) Hon har så fullt upp med så otroligt mycket ändå, så jag känner att kan jag hjälpa henne med något så gör jag mer än gärna det :)

Ta gärna en titt på våran nya hemsida: www.chicfrisor.se
Där hittar ni alla våra VECKOERBJUDANDEN, som är vår specialité på salongen, ett nytt bra erbjudande varje vecka :) Det hade vi själva älskat så det tyckte vi var en kanon-idé :D
& givetvis finns all annan info där med :)

Nähe nu ska jag borsta gaddarna och hämta upp Bellan, sen blir det jobb mellan kl 10.00- 19.00 ikväll :)

Hörs kanske då, om inte, så vet ni att jag är kvar på salongen och donar med det sista som vanligt ;)

Ha en underbar dag!
Kramar.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0