Nu händer det saker! :D

I morse fick jag ett sms av min kära kollega Bellan :) Hon behövde en hel del bärhjälp, en stor leverans var på väg in till salongen och kunde komma närsom mellan kl 9.00 - 11.00 :) Närmare bestämt 6 pallar med stora paket. Så jag drog på mig mjukiskläderna, åkte och hämtade henne och begav oss ner mot salongen. Salongen för övrigt var ovant att se så tom & att allt är nerplockat, men fint är det, riktigt effektiva har dem varit våra hantverkare & roliga målare dessutom! :D

Så idag har vi agerat starka kvinnor och lastat in 6 pall på salongen :)
& när vi ändå var inne på salongen så passade vi på att skissa upp annonsen lite mer & planerade lite löst om öppningsdagen & kvällen :)

& nu  har jag bara för knappt en halv timme sen varit på fotostudion och hämtat skivan med våra bilder på, både svartvita & i färg :) Så ikväll ska jag & Bellan sätta oss och välja ut vilka bilder som vi ska använda oss av :) & så ska vi rådgöra med vår nya kollega Elin imorgon förmiddag :)

Så nu ska jag vila lite, eller göra lite nytta som att städa :P Men jag kan ju inte påstå att jag är något vidare sugen på det :) Men en till kopp kaffe ska jag ha minsann :)

Hörs kanske senare eller imorgon :)

Kramar till er.

Kommentarer
Postat av: Jessica G

Har skickat ett mejl till dej ang. praktik v. 46! Vore jättetacksam om du kunde svara på det så fort som möjligt, annars måste jag leta vidare. Tänkte bara så du inte missat det:) Ha de!

2010-10-06 @ 16:49:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0