Onsdag, veckan innan nyöppning :)

Nu är det inte många dagar kvar tills vi kör igång nya salongen, eller rättare sagt innan Bellan kör igång den, jag är bara en av hyrstolarna ju ;) Fast vi gör det mesta på salongen tillsammans, tar gemensamma beslut om allt :) Så därav "vi" :)

Sitter här och dricker min vanliga morgonkaffe & tänkte dela med mg av lite vad som händer till er nu osv :) Får även ursäkta för dålig uppdatering, men tog en liten tripp till Stockholm med älskling  helgen som sagt :) Men nu är jag hemma igen & kommer blogga :)


~ Salongen har nu fått nytt golv, ljus ek :)~ Vi tre som ska jobba på salongen har varit på fotostudio och tagit foton  som ska finnas på salongen, stoooora ;)~Jag & min älskling har byggt ramar till dessa stora foton, idag ska vi slipa dem och jag ska måla dem, blanka & svarta :)~ Salongen har även fått en ny "uppbyggnad". Ni som varit inne i salongen och varit hos oss som kund, vet att vid schamponeringarna så är det som en liten uppbyggd scen just där. Den har nu blivit nybyggd och är lite större åt ena sidan & även helt fyrkantig eller i alla fall kantig, innan var den rundad :)~ Det nya ljusa ek-golvet är även upp på uppbyggnaden.~ Ljudet är inkopplat :) ~ Tapeterna är på väggen & även all målning ( allt det blev klart först ) :) Tapeterna är UNDERBARA! :)~ Schamponeringskålarna har en silikonkant där nacken ska vara på er kunder och detta hoppas vi ska vara betydligt mycket bekvämare.~ Man börjar verkligen se att det är en ny fräsch salong på gång nu :D~ Mina produkter har levererats & ska prismärkas idag :) Även Bella's produkter kommer idag :)Måste genom detta inlägg bara ge så mycket cred till dem som hjälpt oss med allt detta, ni är fantastiska :D


Jättebra samarbete med Ateljé Sofi,


Lukas, som hjälper oss med annonser, hemsida osv, du är guld värd! :)

Hantverkarna :) Ni har gjort ett jättebra jobb, utan er hade vi stått som fånar & inte fått en så fin salong som vi nu får :)

Bellas älskling & min älskling, har hjälpt oss med det dem kunnat :)


Och alla andra som varit en del av hela bygget :)

TACK TILL ER!! :D


Nu ska jag påbörja lite pyssel här hemma i lägenheten :)
 Sy gardiner och lite ( om min symaskin vill fungera vill säga ;) den har en tendens att bara funngera när den själv vill nämligen :P )


Ha en fantastisk dag! :)

Kramar.


Kommentarer
Postat av: Marita

Gud vad avis jag blir. Jag vill också göra om i salongen!!! Får man fråga vad du betalar i hyra varje månad, av ren nyfikenhet? =)

2010-10-13 @ 14:00:45
URL: http://frisortips.blogg.se/
Postat av: Cissi :)

Hihi jaa det är ju hur kul som helst att göra om & inreda :D Självklart får du det :) Jag skriver det dock privat till dig, :) kramar.

2010-10-14 @ 00:17:05
Postat av: sofia

Hej Cissi! Jag har med ljus och lykta försökt få en klipptid av dig men på gozzip öppnar de ju inte förrän nästa år och så läste jag nåt om chic i din blogg men hittar inget nr! Hur får man tag i dig så man kan boka en tid??:)

/Trogen kund med en riskvast till hår just nu!

2010-10-15 @ 12:31:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0