"Godmorgon" mina läsare :)

hihi, det är ju inte riktigt "morgon" längre, men idag vilade jag ut mig ordentligt efter magsjukan eller vad det var för något igår..
Så nu idag ska jag jobba mellan kl 13.00- 20.00 :)

Detta står på schemat idag:

13.00 Damklippning :)
14.00 Klippning & slingor på långt hår :)
17.00 Färgning av långt hår :)
19.00 Packa ihop lite av min blekning, färger osv i flyttkartonger inför renoveringen.
20.00 Stänga salongen.

Det är så typiskt såhär in i det sista att jag skulle gå och bli sjuk. Just bara för att man verkligen inte kan det nu, ( det finns väl aldrig någon passande dag att vara sjuk, men ni hajjar ) det är så få dagar tills vi stänger så att försöka få in alla som vill innan dess är viktigt. & då finns liksom inte sjuk med i den planeringen. Men givetvis, som att kroppen vill jävlas med en :P

Jaja, nu har magen varit hyfsat lugn iallafall över ett dygn så det ska nog vara bra. Imorgon blir det jobb med, & det finns tider kvar, kom gärna på drop-in framåt eftermiddagen, vi ska försöka ta emot så många vi hinner med, jag & Bellan :)

Nähe nu blir det att svepa i mig "morgon"-kaffen, fixa ansiktet ;) & håret givetvis :) Såhär på "morgonen" står mitt hår åt alla håll och kanter vill jag lova. Alla dessa virvlar som jag aldrig märkt av innan när ajg har haft långt hår, dem finns nu vill jag lova. & det är betydligt många fler än en. Jisses. Men det är då det är fördel att vara frisör och veta hur man ska hantera dem ;)
Vill ni ha ett inlägg om detta framöver kanske? :)


Ha en underbar dag mina läsare!
Kramar.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0