Precis varit uppe på hudmottagningen med mina eksem..

I morse kl 10.00 hade jag fått en efterlängtad tid upp till hudmottagningen på sjukhuset, så att jag får göra ett så kallat "frisör-allergi-test" & möjligen få reda på vad eller om jag är allergisk emot. Jag hoppas hoppas så innerligt att det inte är något givetvis. Besöket gick bra & jag fick dunderbra salvor ( önsketänkande från min sida :) ) & två nya tider inbokade, en för att sätta testerna & en för att läsa av dem :) Så i helgen blir det ingen dans för mig, för testerna sätts på fredag & kommer läsas av på måndag & under den tiden får jag ej bli alltför varm osv, precis som med dem allergitesterna jag tagit innan. Men jag kommer sitta med på dansen ändå och titta dem nya stegen iallafall, jag älskar ju dansen! :)

& för er som inte vet eller inte är mina kunder så har jag några otroligt jobbiga utslag ( ej smittsamma givetvis ) på händerna som jag både skäms över och dem är inte smärtfria. Dem försvinner så fort jag får bra salvor till dem, men nu vill vi utesluta allergi bara, därav att jag varit på hudmottagningen.

Är du också frisör & har eksem?
Det är så jobbigt kan jag tala om, mest skammen att visa upp ett par händer för kunden som är knallröda & nariga. Och så gör det ont & svider så fort du kommer i kontakt med vatten.
Mitt bästa tips till dig som är frisör & vill fortsätta jobba med det & har eksem, ANVÄND HANDSKAR TILL ALLT. Till schamponering, diskning, allt. Helst när du klipper med, men det klarar inte ens jag av, då klipper jag bara sönder handskarna istället & tappar fingerkänslan helt.

Men detta var lite goda nyheter i alla fall även om inlägget lät rätt dystert :) För nu är det på rätt väg :)

Ska ta en kopp kaffe & äta lite frulle som jag inte hann innan i morse, sen blir det jobb på salongen mellan kl 14.00 - 20.00, det jag vet som står inbokat på min rad idag är:

14.00 Klippning & slingor + nyansering på långt hår :)
17.00 - 
18.00 -
19.00 -

Som ni ser finns det alltså tid för tre klippningar, eller en klippning & färgning/slingning ikväll hos mig :)
Sen ikväll blir det träning för mig :)


Hur ser eran dag ut?

Kramar.

Kommentarer
Postat av: Ingrid'bull

Cissi. Skäms inte för dina eksem, de kan man inte rå för! Jag har ju mina på låren och de hoppar ju mellan att knappt synas alls till att se ut som stora sår, så jag vet precis vad du menar. Men du ska inte skämmas för dem, för du kan inte rå för att du har dem! <3

2010-09-15 @ 12:16:24
URL: http://bulljaevel.blogg.se/
Postat av: Cissi :)

oh hjärtat du ska veta att dem orden värmde <3 tack tack tack snälla du :) me love you.

2010-09-15 @ 21:39:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0