"Pudret" - bra att tänka på.

Tänkte göra ett litet inlägg om pudret eller pulvret som många av er säkert hört talas om eller kanske tillochmed använder..

Pudra gärna i handflatan först, då ser du hur mycket som kommer ut & gnugga sen in pudret på fingertopperna och gno in detta mot hårbotten sen :) & fortsätt så tills du känner att volymen är uppnådd :)
Om man istället pudrar rätt ner i hårbotten, så är det svårt att se hur mycket som kommer, och risken är stor att det kommer för mycket och håret blir fett och flottigt istället.

& för er brunetter eller med mörkt hår som använder pudret:
Se till att gno in det ordentligt så att det inte syns, för då ser det lätt ut som att ni har mjäll, eftersom pudret är vitt.

& likaså för er blondiner eller med ljust hår som använder pudret:
Se också ni till att ni gnor in det ordentligt i hårbotten, för gör man inte det & det lägger sig kring hårfästet så ser det ut som att ni flagnar väldigt mycket just där.

& dem jag rekommenderar är Lanza's POWDER UP & Schwarzkopf's DUST IT. Båda är vattenlösliga, så det försvinner ur håret nästa gång ni tvättar håret :)

Ni som aldrig hört talas om denna produkt så är det ett "pulver/puder" som man "saltar" ( tänk er som du gör med ett saltkar bara ;) ) ner i hårbotten i torrt hår för att få ett lyft från botten & därmed få volym till det maximala :)
Den gör verkligen effekt, men man måste ha testat för att förstå :) & detta är en sådan produkt som amn antingen avgudar eller bara hatar. Den ger en liten sträv känsla i hårbotten & kan därmed kännas lite "skitigt" därav att endel inte alls diggar den. Men absolut värd att testa om man har svårt i övrigt att få upp volym i håret :)
Priserna brukar ligga på från 99 :- -> 179 :- beroende på vart du köper den och vilket märke osv.

Så idag hissar jag pudret! :D

   

Nu blir det att borsta gaddarna & bege mig ner till salongen, jobb väntar mellan kl 13.00-20.00 :)
Ska passa på att ringa utbildningsnämnden i leksand med, för jag har inte fått brev om gesällutdelning, jag vet datum och tid osv men en ytterligare specifik inbjudan skulle komma lovade dem. Får se vad dem har att säga :)

Kram & trevlig helg på er alla! :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0