Svar till Josie & Sanni :)

Josie's kommentar:

hej cissi hoppas allt är bra. skön att d inte var allergi. men tänk på att stress är en stor faktor bakom eksem....så lugna ner dig om du e stressad. =) kram josie

Mitt svar:

Hej Josie :) Allt är jättebra med mig och ännu bättre nu när jag fått reda på var mina utslag var för nåt :D allt bra med dig med hoppas jag? ja det är så sant som du säger, med stress och det kan nog ha en väldigt stor del av det hela, så jag ska chilla ner lite :) hihi tack för din söta omtanke :) Jag har förresten inte fått brev om gesäll-utdelningen än, så jag ska försöka ringa dem imorrn :) Kramar Cissi.
Sanni's kommentar:

hej!
Har för mig att du skrev om en kall toning från goldwell(?), för ett tag sen. Vad heter den? Tror du det finns många salonger som har såna toningar? Och vad kostar det på er salong att göra det? :)

Mitt svar:

Hej igen Sanni :) Ja det stämmer jättebra, det är en skumtoning från goldwell, det finns två kalla för blondiner som heter 10V & 10BS, båda dämpar gula pigment men 10BS går åt det mer naturliga jämfört med 10V som går åt det mer kalla och violetta. Jag gillar båda två. Jadå det tror jag, fråga efter märket goldwell och skumtoning som ska göra blondt hår kallare så löser det sig nog :) Dem kostar runt 150 :- & du kan göra det själv hemma :) En flaska räcker nästan två eller tre månader, beroende på hur mycket du använder :) Vill man komma och göra det som en färgning hos oss, fast med kalla pigment så kostar det runt 700 :- för långt hår & runt 500 :- för kort hår. Kram Cissi.

Kommentarer
Postat av: sanni

måste bara tacka för det snabba och bra svaret, du är alltid så snäll och hjälpsam :)

2010-09-21 @ 23:45:30
Postat av: Jossan

hej tjejen =) självklart tänker ja på dig!!

har du inte fått brev om utdelning än?? ja, ring till dem, ja vill inte gå själv )= det vore sååå mycket roligare om vi kunde gå tillsammans... MÅSTE!!!!! hälsa kram

2010-09-22 @ 23:13:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0