Frågestund :)

Här kommer de frågor jag fick av två tjejer här på bloggen, som jag inte hunnit besvara :) Ni alla får givetvis ställa frågor, när ni vill, inte bara när jag skriver att det är "frågestund" såklart :)

Perfekt! Nu kommer lite frågor då hehe:D
1.Hur får man volym på bästa?
2.vilken är den bästa produkten/sprayen att ha i håret när man vill ha volym?
3.om man blonderat håret hemma, och resultatet blev bra(inte guloranget eller så alltså)utan det blev bara inte så ljust som man ville, kan man då gå till er och färga det ljusare? så det blir mer vitblont. Många frisörer vill ju inte gärna färga ett redan egenblonderat hår.
Tack på förhand :D

/Jessica.


Hej Jessica!
Kul att du nappade på frågestunden :) jag ska försöka besvara dina frågor på bästa sätt :)

1. Jag rekommenderar följande för att få den ultimata volymen ( helt beroende på vilken hårtyp man har )  ; volymschampoo, att man toperar håret, rootlifter, pulver & hårspray för att få den bästa volymen. Föna gärna håret underifrån eller ställ dig med huvudet neråt & föna för mer volym :) vad har du för hårtyp Jessica? Tunna fina hårstrån, tjockt, långt, kort? :)

2. Jag rekommenderar revlon's psst som är en rootlifter, en spraymousse som du sprayar i hårbotten innan du ska föna håret som gör att du får volym ändå från hårbotten :) Annars lanza's powder up som du "pudrar" i hårbotten när håret är torrt & du får genast volym :) Annars kika ovanstoende svar på fråga nr 1 :)

3. Denna frågan är svår att besvara när jag inte sett ditt hår. Men till att börja med skulle jag be dig vänta minst 6 veckor innan man ger sig på någon som helst blekning på håret igen. Men om håret inte känns tillärckligt ljust så låter det som att det efter minst 6 veckor ska kunna gå att bleka en omgång till, men du gör helt rätt i om du går till en frisör och gör detta! För ditt hår är förmodligen väldigt hårt preparerat nu och en frisör kan avgöra vad håret tål och likaså vad som kan åtgärdas osv :) Du är väldigt välkommen in till oss på salongen och visa upp ditt hår så kan jag svara bättre utifrån det.
Men absolut att vi färgat ett hemmafärgat hår, men då kan vi inte garantera att vi kan åtgärda det till precis det du vill ha, men att vi alltid försöker göra det bästa av situationen, det är ett löfte :)

Hoppas du blev nöjd med svaren, annars fråga igen :)

Kram Cissi.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0