Frågestund :)

& här är den andra frågan :)

HEJ ! Joo, dee é så att jag har inte varken tvättat mitt långa hår el kammat det på 2 veckor. Men tydligen det märks ej så mycket, bara det att jag nu har problem. Det började med att jag hade det uppsatt o var utomlands o det har solblekts i solen, men nu så trassligt att jag vet inte vad att göra ??

/Veronica.

Hej Veronica!

Bra att du frågar om hjälp för jag förstår att du har problem med trasslet som blivit. Först måste jag börja med att fråga hur det kommer sig att du inte varken kammat eller tvättat håret på två veckor? Håret & även hårbotten behöver rengöras & vårdas, med jämna mellanrum, var 3'e dag är det bästa :) Solen har nog även torkat ut ditt hår och gjort att trasslet nu inte vill redas ut. Mitt bästa tips till dig i nuläget är att utan att försöka reda ut det, ( det tjänar förmodligen inget till, utan du drar nog bara av mer hårstrån än vad som blir utrett ) blöt ner håret & ta sedan i massor med balsam eller inpackning i håret, gärna någon som fungerar utredande ( hett tips är revlon's hydra rescue treatment! :) ) låt inpackningen/balsamet sitta länge nog, gärna längre än vad som rekommenderas för det låter som att det behövs. Ta sen en riktigt bredtandad kam, inte borste och försök att medans balsamet/inpackningen är i håret, dra igenom kammen försiktigt genom dina längder. Men börja längst ner i topparna, inte uppe vid hårbotten, där tovorna sitter antar jag. När du tillslut kan dra kammen igenom hela håret utan att fastna i några tovor så sköljer du ur håret & kamma sedan igenom det igen och ha i ett vårdande och utredande serum medans du låter håret självtorka :)

& ytterligare ett tips vore att tvätta håret minst var 3'e dag & kamma gärna igenom håret med en bredtandad kam varje kväll & morgon. Om du har himla långt hår, så sov med fläta för att minska på tovorna också :)

Hoppas även att du är nöjd med ditt svar Veronica :)

Kramar Cissi.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0