Kan ni bevara en hemlighet? :)

Detta inlägget kommer inte handla någonting om hår.
Detta inlägget är enbart en liten del av min dag idag och imorgon, så ni som läser gör det helt enkelt :)


Jag & min älskling har ju sedan ca 2,5 månader tillbaka flyttat ihop och blivit sambos och när vi gjorde detta så fick vi en massa målarfärg av hyresvärden så att vi kunde måla om, till vitt som det är nu, men mer kritvit :) Men eftersom både jag och min sötnos har varsitt eget företag så har det liksom inte funnits tid till detta, inte ens nu när jag har haft semester.


Så nu medans han ligger så sött och nanar så har jag både spacklat hålen i taket & väggarna, markeringstejpat runt allt som ska skyddas :) & skyddpapp la jag på golvet för någon dag sen & "vi skulle göra allt i helgen".. Neédå, tänkte jag då, det ska ske snabbare än så ;)


Så imorgon eller "idag" så börjar han jobba kl halv sju. Kl sju är det jag som stiger upp och börjar måla taket i hallen, tar bort maskeringstejpen för att slipa väggarna & sedan måla även dem :)


Hihi, en härlig suprise att komma hem till sen va? Att hallen är helt färdiggmålad :D Ingen stor yta ju, men senast jag målade tak eller vägg var ca 6-7 år sen så nu får jag visa mina skills :)


& häromdagen så sydde jag ju nya köksgardiner :) Ska försöka mig på att göra en egen lampa med imorgon, blev så imponerad av min kusin som gjort en egen lampa för ett tag sen så ska försöka mig på det med ;)


Kan uppdatera er om hur det går/gått sen imorgon. Ska äta lunch med två av mina bästa tjejor imorgon & sedan fönstershoppa ( billiggare så!! ;) ) & sen hämta lillebror och åka in till salongen för att dona där osv tills sent inpå natten. Det är mycket som ska göras nu in i det sista på salongen. Så att dra igång och måla hemma är väl egentligen rent ut sagt idiotiskt. Men jag vill  få det fint här med :) Vi ska ju ha sambo-fest snart och då ska allt vara fint & klart :)Detta inlägget hade som sagt inget om hår att göra, men ville dela med mig lite av min vardag till er ändå :)

Nu ska jag nana om jag ska pallra mig upp så tidigt imorrn bitti.

Kramar.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0